Spelregels

Winlijnen

Wil je de Royal Unicorn spelen, de gokkast gewijd aan het bekende paard met 1 hoorn? Wij zetten de spelregels voor je op een rij, zodat je kunt zorgen voor een lucratief spel, dat met een beetje geluk een mooi bedrag op zal leveren. Het is verstandig om de spelregels door te nemen terwijl je alvast een freeplay ronde speelt. Je krijgt dan €100 van het casino tot je beschikking, je loopt nog geen enkel risico. Op die manier blijft de informatie beter hangen en haal je het maximale uit de Royal Unicorn gokkast.

De rollen en de winlijnen

Om de Royal Unicorn te spelen is het verstandig om eerst eens goed te kijken naar wat je voor je ziet, voordat je de daadwerkelijke spelregels doorneemt. Je ziet een scherm met 5 rollen, met steeds 3 rijen met symbolen. Links en rechts van de rollen zie je de getallen 1 tot en met 20 staan. Deze staan voor de verschillende winlijnen, wat betekent dat je op de Royal Unicorn gokkast per draai maximaal 20x kans maakt op winst.

Zodra je het spel gaat spelen komen de rollen in beweging, je hoeft daar verder niets voor te doen. De rollen komen ook automatisch weer tot stilstand, wat betekent dat de ronde ten einde is en het tijd is om de balans op te maken. Het spel controleert automatisch de 20 winlijnen en zal deze op laten lichten indien ze je een winst opleveren. Vervolgens komt het tegoed dat je hebt gewonnen automatisch bij je credits, waardoor je de Royal Unicorn gokkast ook als onervaren speler op een heel eenvoudige manier kunt spelen.

Knoppen op het scherm en informatie

Met het oog op de spelregels van de Royal Unicorn gokkast is het verstandig om onder andere na te denken over de knoppen op het scherm en de informatie. Wil je bijvoorbeeld gebruik maken van GAMBLE om de winsten te verdubbelen? Dan dien je dit aan te klikken voordat je op START drukt, anders kun je daar pas vanaf de volgende ronde gebruik van maken. Daarnaast vind je knoppen voor AUTOSTART en EXIT op het scherm. Dit zijn de knoppen die je volledig nog niet nodig hebt, hier kun je je later op richten.

Op GAMBLE komen we zo terug, laten we ons nu even richten op BET. Dit is een knop onderaan het scherm, net rechts van het midden. Je kunt die knop gebruiken om in te stellen hoeveel je per draai in wilt leggen. Afhankelijk van de hoogte van je inleg kun je ervoor zorgen dat je een mooi groot bedrag wint, of je aan de andere kant voorzichtig van start kunt gaan. Staan de instellingen (GAMBLE en BET) goed ingesteld? Dan kun je klikken op START. Je brengt op die manier de rollen in beweging, zodat je de mogelijkheid hebt een mooie prijs te winnen op de Royal Unicorn gokkast.

GAMBLE voor dubbele winsten op de Royal Unicorn

GAMBLE heeft een speciale waarde, aangezien je die optie op de Royal Unicorn gokkast kunt gebruiken om de prijzen die je wint te verdubbelen. Stel dat je de rollen speelt en je 2x je inzet wint, dan kan dat al een mooi bedrag opleveren. Vind je dat echter nog niet voldoende, of heb je het idee dat er meer inzit? Dan is het een goed idee om gebruik te maken van GAMBLE. Je krijgt na het maken van een winst dan de kans om te voorspellen of er een rode of zwarte speelkaart zal volgen.

Slaag je erin om dit goed te voorspellen? Dan kun je op basis van de spelregels van de Royal Unicorn gokkast eenvoudig je winst verdubbelen, waardoor je ineens 4x je inleg tot je beschikking hebt. Je kunt gebruik maken van HALF om het risico wat te beperken, of via COLLECT zorgen dat je de winst mee kunt nemen naar het basisspel. Zorg ervoor dat je de verschillende functies een paar keer uitprobeert tijdens freeplay, of met een kleine storting. Vervolgens kun je de Royal Unicorn gokkast dan om echt geld spelen, zodat je zeker weet dat je voldoende ervaring hebt om hier het maximale uit te halen.